Πληροφορίες

- Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες: Η ιδιοκτήτρια θα είναι παρούσα κατά την διάρκεια παραμονής των επισκεπτών, ωστόσο η ιδιωτική σας ηρεμία και γαλήνη θα εξασφαλίζονται πλήρως.

- Κοινόχρηστοι χώροι: Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους και τις παροχές του σπιτιού (σαλόνι, μπαλκόνια, WC ισογείου, ψυγείο, κήπο, εξωτερικό μπάρμπεκιου, σύνδεση WiFi κ.α.) εκτός από την κύρια κρεβατοκάμαρα της ιδιοκτήτριας. Παρακαλώ σημειώστε πως η πλήρης χρήση της κουζίνας για μαγείρεμα επιτρέπεται για κρατήσεις από 14 ημέρες και πλέον).

- Παροχές / Δραστηριότητες: Η κάθε μέρα ξεκινά με πλούσιο οργανικό πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας, σπιτικές μαρμελάδες και αυγά ελευθέρας βοσκής. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα για μαθήματα γιόγκα και συνεδρίες θεραπευτικού μασάζ από άρτια εκπαιδευμένη επαγγελματία του χώρου!

- Κανόνες σπιτιού: Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να συμπεριφέρονται κόσμια, σεβόμενοι την ηρεμία και την γαλήνη της περιοχής. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται εντός της οικίας, επιτρέπεται ωστόσο στους εξωτερικούς χώρους. Δεν επιτρέπονται εκδηλώσεις και πάρτι.